Названо головну умову для "хорватського" сценарію для Донбасу (відео)

"Хорватський" сценарій по звільненню Донбасу Україна може реалізувати після того, як світові лідери доб'ються від президента Росії Володимира Путіна гарантій невтручання в цей процес.

Євген Лєсной

Таку думку в ефірі Обозреватель.LIVE висловив російський журналіст, який переїхав в Україну, екс-співробітник каналу НТВ Євген Лєсной, передають Патріоти України.

За його словами, Путін не може собі дозволити виглядати в очах росіян тим, хто програв.

"Йому потрібно зробити так, щоб на внутрішньому ринку він залишився непохитним. А "українці - мерзотники, порушили Мінські домовленості". А він залишився б тоді чесним і прегарним", - пояснив журналіст.

Як тільки на вищому рівні буде досягнена домовленість про деокупацію Донбасу, сказав Лєсной, РФ почне "акуратно" виводити свої війська зі сходу України.

"На кордоні ставляться розстрільні групи. Починається "хорватський" сценарій, вся ця шушера біжить до Росії і натикається на загороджувальні загони", - зазначив він.

Також журналіст припустив, що антиросійські санкції США будуть сприяти такому розвитку подій.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...