Названо головну умову для "хорватського" сценарію для Донбасу (відео)

"Хорватський" сценарій по звільненню Донбасу Україна може реалізувати після того, як світові лідери доб'ються від президента Росії Володимира Путіна гарантій невтручання в цей процес.

Євген Лєсной

Таку думку в ефірі Обозреватель.LIVE висловив російський журналіст, який переїхав в Україну, екс-співробітник каналу НТВ Євген Лєсной, передають Патріоти України.

За його словами, Путін не може собі дозволити виглядати в очах росіян тим, хто програв.

"Йому потрібно зробити так, щоб на внутрішньому ринку він залишився непохитним. А "українці - мерзотники, порушили Мінські домовленості". А він залишився б тоді чесним і прегарним", - пояснив журналіст.

Як тільки на вищому рівні буде досягнена домовленість про деокупацію Донбасу, сказав Лєсной, РФ почне "акуратно" виводити свої війська зі сходу України.

"На кордоні ставляться розстрільні групи. Починається "хорватський" сценарій, вся ця шушера біжить до Росії і натикається на загороджувальні загони", - зазначив він.

Також журналіст припустив, що антиросійські санкції США будуть сприяти такому розвитку подій.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...