Названо ТОП-5 продуктів, які заважають залишатися у формі

Здорова людина повною не буває...

Про це у своєму блозі пише відома телеведуча Маша Єфросініна, передають Патріоти України.

"Я багато років сиділа на дієтах – думаю, немає дієти, якої б не спробувала. Знайома із багатьма дієтологами і гастроентерологами, які допомогли мені набути форми. Тому ті п'ять продуктів, які зараз назву, я виділяю не для того, щоб зіпсувати комусь настрій. Знаю, що, вживаючи їх, ви завжди будете незадоволені собою.

№1. Здоба.

Я не їм тісто і будь-які булки. Для мене вони шикуються в один асоціативний ряд: хочеш виглядати як тісто – їж тісто.

№2. Червоне м'ясо (телятина, свинина тощо).

Це правило я вивела, спостерігаючи за власними відчуттями. І розповідаю про це для того, щоб ви більше звертали увагу на те, як ваш організм реагує на ті чи інші продукти. Можливо, хтось не переносить яблук. А мій організм не любить червоного м'яса. Я лише зрідка вживаю птицю.

№3. Газовані напої.

Я не розумію, для чого людям вливати в себе щось таке, що булькає, утворює гази, та ще й містить барвники та всілякі підсолоджувачі. Може, для того, щоб усі ці хімічні речовини знищували внутрішні органи?

Коли йдеться про харчування, потрібно трохи розумітися на анатомії і навіть бути собі лікарем. Коли свідомість починає представляти перебіг процесів усередині, то спрага до таких шкідливих продуктів зникає. Я не даю газовані напої дітям та не вживаю сама.

№4. Консерви.

Моє дитинство минуло на кільці в томаті і згущеному молоці. Але тепер я знаю, що консервована їжа мертва і штучна. Мені, мабуть, закинуть, мовляв, живу на дорогих омарах з авокадо. Але я готова посперечатися, що, якщо ви накупите цілу купу консервів і покажете чек, я саме на ту ж суму куплю свіжих і корисних продуктів.

№5. Цукор.

В інтернеті можна знайти безліч челленджів, у межах яких жінки відмовляються від цукру на два-три тижні, а потім діляться результатами. Саме за такий термін звичка вживати цукор зникає, а жінки виявляють, що зникає також зайва вага і набряклість, шкіра і волосся поліпшуються. Усього цього можна досягти, лише відмовившись від цукру.

Перераховані продукти я не їла б навіть за наказом суду. Без них почуваюся набагато краще, ніж у часи, коли ці інгредієнти ще були в моєму раціоні.

І запам'ятайте, що здорова людина повною не буває. Женіться не за худобою, а за здоров'ям."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...