Названо ціни на нову модель найпопулярнішого вживаного електромобіля в Україні

Днями в Лас-Вегасі представили третє покоління популярного в Україні електромобіля Nissan Leaf.

Новинка буде відрізнятися від попередньої версії оновленим дизайном і, що, мабуть, найголовніше, - збільшеною на 55% ємністю батареї в 62 kWh. Заявленої потужності повинно вистачити приблизно на 360 км пробігу, що на 120 км більше, ніж у Leaf другого покоління. В Японії продажі нової «електрички» від Nissan стартують вже в кінці січня, в США - навесні, а в Європі - ближче до середини 2019-го, передають Патріоти України з посиланням на ubr.ua.

Тоді ж електрокар приїде і в Україну (якщо раніше його ніхто не привезе під замовлення зі Штатів). За прогнозами експертів, новий Leaf буде коштувати у нас близько $ 45 тис. Потримані і биті «ліфи» нової моделі потягнуться в Україну десь через півроку, після старту продажів в США. Очікується, що нові кари з пробігом будуть коштувати близько $ 30-35 тис. Однак експерти не чекають серйозних продажів.

«Нові машини немає сенсу купувати. Уже сьогодні в Україні пропонують злегка «вдарену» б.у. Tesla Model 3, які нові коштували по $ 50 тис., з ремонтом за $ 33-35 тис. У Model 3 батарея 75 кВт / ч, автопілот другого покоління, і це все-таки Tesla. Тому у нас повториться та ж ситуація, яка зараз складається в Америці - Nissan буде менш затребуваний. Model 3 просто вб'є продажу «ліфів». Наприклад, вчора купили за $ 24 тис. в Америці таку Tesla, під ключ тут з ремонтом вона обійшлася покупцеві в $ 33 тис.», - розповів UBR.ua засновник компанії ELMOB Захар Пашун.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...