Названо умову, за якої РФ може розпочати вторгнення в країни Балтії

Якщо глава РФ Володимир Путін отримає від США сигнал про те, що вони не збираються ризикувати, захищаючи Європу, то Москва може вторгнутися в країни Балтії.

Юрій Фельштинський

Про це йдеться в блозі доктора історичних наук Юрія Фельштинського, передають Патріоти України. За його словами, президент США Дональд Трамп "став пасивним заручником гри Путіна".

"А він (Путін, - ред.) свою гру тільки починає, і ходів у нього багато на шляху ескалації ситуації: в Сирії, в Північній Кореї, в континентальній Європі, в Великобританії (через постійне отруєння ворогів) і навіть в США, якщо мати на увазі його останню промову про військову могутність Росії і про ядерний шантаж", - написав історик.

"Якщо у відповідь на цю промову він почує з США сигнали, які говорять про те, що Америка не має наміру ризикувати, захищаючи Європу, Москва, безумовно, вторгнеться не тільки в Україні і Молдову, де вже створені військові плацдарми для наступу. Не тільки формально анексує Білорусь, а й рушить до країн Балтії під приводом захисту там російськомовного населення від місцевих "націоналістів", - упевнений Фельштинський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...