"Не дай Бог там опинитися": Волонтер розповів, як росіян зустрічають у зарубіжних аеропортах

Це світова репутація скрепно-духовного "русского мира"...

Не дай Бог, щоб охорона аеропорту в Естонії подумала, що ви росіянин. Про це пише у своєму блозі волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.
"Ваша сумка пройде потрійні перевірки з хімічним аналізатором і без. Всі рідини будуть вилучені і викинуті", - повідомляє блогер.
Мирослав заявив, що це світова репутація. Тут ніхто Вам не скаже, що росіяни терористи і вбивці. Але ставлення ви відчуєте.
"Вас обшукають на наявність хімічної і радіоактивної зброї і дуже пощастить, якщо сумка не поїде на п'яту перевірку. Тому, говоріть з охороною англійською або українською. Нехай ніхто навіть не запідозрить вас в тому, що ви росіянин», - резюмує блогер Мирослав Гай.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...