Не дай, Боже, укладачам такого знайомства: Google зарахував російського вбивцю-рекордсмена до "видатних випускників" університету

Пошуковий сервіс Google вніс російського серійного вбивцю Андрія Чикатило до списку "видатних випускників" Південного федерального університету, який створили на базі Ростовського державного університету.

Андрій Чикатило

Чикатило заочно навчався на філологічному факультеті цього університету, передають Патріоти України.

Зазначається, що ПФУ вже звернувся в Google з проханням прибрати Чикатила із вказаного розділу. "Ми це вже зробили - скарга на контент в Google відправлена. Ми звернули увагу співробітників Google, що Чикатило є небезпечним злочинцем і маніяком і не є, як вони стверджують, видатним випускником", - розповіли в адміністрації університету.

В ПФУ зауважили, що не знають "за яким принципом або за якими критеріями пошукова система Google у своїй подачі розмістила ім'я вбивці в одному ряду з видатними випускниками університету".

Андрій Чикатило один з найвідоміших радянських серійних вбивць. З 1978 по 1990 роки скоїв 53 доведених вбивства, зізнався в 55 убивствах, за оперативними даними здійснив понад 65 вбивств. Чикатило вбив 21 хлопчика у віці від 7 до 16 років, 14 дівчаток у віці від 9 до 17 років і 17 дівчат і жінок. До його арешту були розстріляні двоє людей, які не були винними у цих злочинах.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...