Не дала грошей на таксі: На Київщині чоловік забив сокирою власну матір

У Київській області 30-річний чоловік до смерті забив 59-річну матір сокирою через відмову розрахуватися за таксі.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Київської області, передають Патріоти України.

В ході досудового розслідування встановлено, що 30-річний безробітний чоловік повідомив своїй матері, що винен іншим особам 4 тис. гривень. Отримавши гроші від матері, чоловік разом з двома друзями вирушив до одного з нічних розважальних закладів Києва, і витратив там всі гроші.

По поверненню додому на таксі в одне з сіл Рокитнянського району чоловіки зрозуміли, що у них немає грошей, щоб заплатити водієві за поїздку. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, 30-річний чоловік пішов до своєї матері просити гроші за таксі. Однак жінка відмовила синові.

Між ними виникла сварка. В ході конфлікту чоловік схопив сокиру і завдав їм три удари по голові матері. В результаті відкритої черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа та травмуванням головного мозку 59-річна жінка померла.

Зловмисник підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 ( "Умисне вбивство") КК України. За клопотанням прокуратури підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою без права внесення застави.

30-річному чоловікові за вбивство матері загрожує позбавлення волі на строк до 15 років. Триває досудове розслідування.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...