Не дарежно ж він "розводив" бабок з МММ: Пушилін вигадав, як відбити гроші за "вибори"

Новообрані ватажки зобов'язали "правоохронні органи і спецслужби ДНР" змусити промислові підприємства укладати "контракти" на протипожежне обслуговування з "МНС ДНР" у сумі до 175 тис. грн на місяць на одне підприємство.

Про це написав у своєму Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"Нещодавно" обрані "ватажки" ДНР "намагаються якомога швидше повернути витрачені на "вибори" кошти (на безкоштовні або дешеві продукти, алкогольні напої, розважальні програми і т.д.)", - зазначив він.

За словами Тимчука, новообрані ватажки зобов'язали "правоохронні органи і спецслужби ДНР" змусити промислові підприємства укладати "контракти" на протипожежне обслуговування з "МНС ДНР" у сумі до 175 тис. грн на місяць на одне підприємство.

На думку керівництва підприємств, економічно обґрунтована вартість зазначених послуг не перевищує 50,7 тис. грн на місяць. "Зазначена т.зв."владою ДНР" ціна є значно завищеною і може призвести до вимивання оборотних коштів підприємств", - наголосив керівник Центру військово-політичних досліджень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...