Не для тебе мама квіточку ростила: Поярков жорстко «наїхав» на Ляшка

Політики, які розмовляють із людьми так, як це робить лідер Радикальної партії Олег Ляшко або лідер партії "За життя" Вадим Рабінович, уважають їх "дебілами".

Художник, громадський діяч і політичний коментатор Сергій Поярков в авторській програмі головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна" розкритикував народних депутатів за намір увести в парламенті дрес-код, передають Патріоти України.

"Я ходжу до Верховної Ради і нещодавно звернув увагу, що там з'явилася офігенна ідея ввести дрес-код. Зачекайте секундочку. Банда, яка розкрадає раз у рік бюджет... Це таке от розписування. Бюджетна ніч – це ж вони домовляються, "як ми його будемо пиляти і хто скільки вкраде". Люди, які щороку розкрадають бюджет, які клали з-під хвоста на регламент, плювали на нього, кнопкодавлять, голосують по п'ять разів за один закон. Вони зневажають закони. Ці тварюки хочуть, щоб увели дрес-код? Олеже Валерійовичу Ляшку (лідер Радикальної партії, нардеп - ред.), хочу тобі сказати, що це не для тебе. Фотомонтажна ти мордо вилоносна. Радифекальна. Це не для тебе дівчата одягають міні-спідниці. Не чіпляйся до них. Це вони для нас, для гетеросексуальних чоловіків, а не для тебе. Відчепися від дівочих спідниць, скотиняко", – сказав він, наслідуючи голос Ляшка.

Поярков заявив, що політики, які розмовляють із людьми так, як це роблять Ляшко або лідер партії "За життя", нардеп від Опозиційного блоку Вадим Рабінович, уважають їх "дебілами".

Він додав, що в Україні "немає жодної партії". "Немає ні республіканців, ні демократів, ні торі, ні соціал-демократів. Узагалі нікого! У нас є одна-єдина політична ідея – украсти грошей! Ця ідея прекрасна. Але вона, на жаль, не політична", – заявив художник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...