Не до політики: На фронті свій воєнний стан - щодня і щохвилини (відео)

Навіть на фронті, під постійними обстрілами, військові та цивільні стежать за ситуацією у Керчі та Верховній Раді, де приймають історичне рішення – введення військового стану.

На околицях окупованої Горлівки війна не припиняється ніколи. Бійці, які боронять ці позиції, кажуть: до політичних війн їм немає ніякого діла. Як і раніше – будуть захищати Україну, - передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Як кажуть військовослужбовці, останнім часом ворог активізувався, почав працювати з великокаліберних кулеметів, гранатометів. Крім того, почали свою роботу диверсійно-розвідувальні групи.

"У нас задача одна – забрати нашу землю, не дати противнику прорватись, утримувати оборону. Ну, і максимально вибивати ворога, захищати людей, всіх рідних та близьких", – сказав військовослужбовець ЗСУ Владислав.

"На нулі" свій "воєнний стан" щодня і щохвилини, але тут теж сьогодні всю ніч дивились, як росіяни захоплювали на Азові українські кораблі. І слухали, як у Києві командувачі разом з президентом приймали жорсткі рішення. Щоправда, на війні поки що не дуже розуміють, що тепер зміниться. Так само, як не дуже розуміють цього у навколишніх селах. Туди новини йдуть зазвичай довше, проте і тут переживають і налякані невизначеністю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...