"Не герой, а частина військової машини": Сирієць звернувся до родичів збитого російського пілота СУ-25 (відео)

У мережі з'явилося відеозвернення чоловіки, що називає себе журналістом Билал Абдул Карімом до родичів пілота збитого над Сирією Су-25 Романа Філіппова.

Відповідний ролик опублікував в Twitter російський блогер Ель Мюрид (Анатолій Несміян), передають Патріоти України.

Чоловік заявив, що знаходиться в Сирії і передав послання російським військовим і близьким загиблого льотчика. За його словами, Філіппов, "не був героєм", а був лише "частиною військової машини, яка винищує сирійців тисячами".

Абдул Карім закликав не вірити російській пропаганді. "Не думайте, що у нас тут повно акторів і літрів фейкової крові. Люди, яких вбиває військова машина і вбивав Філіппов - справжні", - заявив він.

"Я звертаюся до тих, хто служить в ЗС Росії, - прокиньтеся. Перестаньте служити інтересам Башара Асада, навіть якщо Володимир Путін, якого я вважаю нікчемою, говорить вам, що ви захищаєте сирійців. Кого тут по-вашому вбивають? Хто ці люди? Американці? Або може бути бразильці? Це - сирійці", - додав журналіст.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...