"Не хочуть платити і забирають з номерів усе": Господиня готелю в Криму поскаржилася на "русскіх" відпочивальників

В анексованому Росією Криму господиня одного з готелів у Форосі розповіла про туристів, які приїжджають відпочити на окупований півострів.

Про її розповідь написали на сторінці "Кримський бандерівець" в соцмережі Twitter, передають Патріоти України.

"Крим. Попер турист. "Господиня готелю в Криму: відпочиваючі забирають з номерів все: рушники, покривала і навіть картини... Я раніше з таким взагалі не стикалася... Думаю, таких грошових потоків, як п'ять років тому, в Криму ніколи вже не буде", - передав автор публікації.

"Туристи пішли скупі. Не хочуть платити", - сказала жінка. Вона також поскаржилася, що її відпочивальники виносять із номерів готелю все, що можуть. "Я раніше з таким взагалі не зустрічалася - забирають з номерів все: рушники, покривала. В цьому році зняли із стін і відвезли картини! Я, звичайно, сама винна, звикла нічого не замикати, довіряти, номери не перевіряти, але такого навіть уявити не могла", - зазначила жінка.

Господиня зізналася, що за останні роки рівень прибутку стрімко впав. "Думаю, таких грошових потоків, як п'ять років тому, в Криму ніколи вже не буде", - заявила кримчанка.

"Я маю на увазі в доларовому еквіваленті. Курс змінився, ціни зросли, а наші розцінки - ні. Доводиться більшу частину того, що виручили, вкладати назад. У цьому році, наприклад, оновили матраци, наматрацники, щось ще по дрібниці. Оновлюємося, а як інакше?" - сказала господиня готелю.

Публікацію прокоментували в мережі:

"Туристи хоч і скупі, зато скрєпоносні. Хотіли в Расєю, тепер плачте, хоч заливайтесь!".

"Вишивайте на рушниках "Слава Україні". Хр*н хто візьме".

"А ви думали, що буде інакше?".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...