Не кращий, ніж на Шулявці: У Києві виявлено ще один "втомлений" шляхопровід (фото)

На тротуарній частині видно тріщини, а знизу багатотонну конструкцію підпирають металеві "милиці". У конструкціях шляхопроводу видно величезні розриви в бетоні, а також місця з відколотими частинами бетонних конструкцій.

Він знаходиться в Солом'янському районі на перетині проспектів Комарова і Курбаса, через залізничні колії, біля станції швидкісного трамвая "Сім'ї Сосніних", передають Патріоти України.

Ще на початку літа на шляхопроводі провели ремонт: відремонтували деформаційні шви і замінили асфальтне покриття. І зовні він виглядає дуже навіть непогано. Але, на подив столичних водіїв, які їдуть в центр Києва з Борщагівки тут постійно перекрита крайня права смуга руху і не видно робітників.

Виявляється, насправді, шляхопровід перебуває в поганому технічному стані. На тротуарній частині видно тріщини, а знизу багатотонну конструкцію підпирають металеві "милиці". У конструкціях шляхопроводу видно величезні розриви в бетоні, а також місця з відколотими частинами бетонних конструкцій.

У деяких місцях забиті дерев'яні кілки, які вже розповзаються під вагою бетону, а це означає, що міст потихеньку руйнується.

У КК "Київавтодор" повідомили, що у зв'язку з незадовільним технічним станом шляхопроводу ще в квітні цього року було видано розпорядження КМДА від 06.04.2018 під №572 про тимчасове часткове обмеження руху усіх видів транспорту на шляхопроводі, який знаходитися на перетині проспектів Комарова і Леся Курбаса із залізницею Київ-Волинський - Святошино в Солом'янському районі столиці.

"За результатами огляду 2018 року зазначений шляхопровід потребує капітального ремонту (тому і введені обмеження проїзду транспорту в його крайній правій смузі). У той же час, не чекаючи початку капітального ремонту,під шляхопроводом був виконаний монтаж протиаварійних підтримуючих конструкцій. Ці роботи були виконані за рахунок фінансових коштів, виділених на поточний ремонт шляхопроводу, за рекомендаціями і матеріалами експертів, які проводили його огляд", - повідомили у комунальній корпорації.

Там додають, що одночасно, на замовлення "Київавтодору", проводиться розробка проектно-фінансової документації на капітальний ремонт даної споруди.

"Роботи планується почати вже на початку 2019 року. Вартість ремонту буде визначена після проходження державної експертизи", - запевнили у "Київавтодорі".

Джерело: Сегодня
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...