"Не можна бути царем і шити вдома": Публіцист назвав головну ваду президента Порошенка

Не можна одночасно займатися власним бізнесом і вирішувати долю країни.

Олекса Підлуцький

Про це розповів журналіст та публіцист Олекса Підлуцький, передають Патріоти України.

"Мій дід розповідав хороший анекдот. Звіряються представники різних національностей, хто з них що б робив, якби став царем. Єврей каже: "Знаєте, а я б жив ще краще за царя. Мав би все те саме, що й він. А ввечері ще трохи шив би вдома". Так ось, не можна бути царем і шити вдома. Не можна бути загальнонаціональним лідером - і займатися бізнесом. Неможливо обдурити людей. Це його головна помилка.

Розповідали про Павла Лазаренка (прем'єр-міністр у 1996 – 1997 роках. 2006-го засуджений в США за відмивання грошей. Звільнений з в'язниці у 2012-му. – ред.). Ніби щоранку брав аркуш, розкреслював на дві частини. В лівій писав, що має зробити для держави, а у правій – що для свого збагачення. Правої колонки бути не повинно.

Петро Олексійович чотири роки не може продати фабрику "Рошен" у російському Липецьку. Я б на його місці особисто облив би її бензином і спалив. Це лише півтора відсотки його капіталу, за оцінками експертів. Навіть не десята частина.

В Індії є давній спосіб відловлювання макак. Їх складно спіймати - маленькі, верткі. У важкому гарбузі роблять вузеньку дірочку. Всередину кладуть горіхи, які є для макаки найбільшим делікатесом. Вона хапає їх, стиснувши кулачок. А витягти лапку вже не може. Підходить мисливець - макака верещить, але кулак не розтискає. Так і Петро Олексійович", - розповідає Олекса Підлуцький.

На думку журналіста, у разі перемоги Порошенка на президентських виборах у 2019-му році, наступні п'ять років для України не будуть втраченими. "Я б не хотів, щоб він здобув ще один термін. Україна заслуговує кращого президента. У нього вже не той вік, щоб докорінно змінитися. Йому не бракує розуму, освіти. Але самовідданості немає. Говорити, що це будуть втрачені роки і все пропало – неправильно. Країна розвивається. Не так швидко, як хотілося б. Але казати, що нічого хорошого за час його президентства не буде, не можна", - підсумував він.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...