"Не наигрались в войнушки": Відома українська ресторатор влаштувала "істерику" через парад у Києві

Відома українська рестораторка і бізнесвумен Маргарита Січкар обурилася проведенням параду до Дня Незалежності в Україні, тому що у центрі Києва утворилися затори.

Маргарита Січкар

ЇЇ підтримала і депутат Київради Алла Шлапак, назвавши військових "хлопчиками, яким в дитинстві не дозволялося грати у війнушки". Свої обурення вони розмістили в Facebook, викликавши тим самим гнів користувачів, передають Патріоти України.

"Що робити в заторах?! Фотографуватися! І дихати, щоб не лаятися матом. Ще питання: кому потрібен цей парад?! Це - атавізм", - написала Січкар.

Також вона заявила, що її дітям не потрібен парад воїнів в Києві, тому що вони "мислять планетарними масштабами". "Можу точно сказати, що моїм дітям це не потрібно! Вони мислять вже планетарним масштабом! Для них всі люди на землі це одна нація - людство! А мірятися "п***ами" це доля невпевнених у собі людей! Коротше, люди! Прокиньтеся! Чкщо чесно, якось це все вже з "Дня бабака"! І якщо мені зараз хтось розповість про наших пацанів на Донбасі, то не полінуйтеся дізнатися суму, витрачену на цей парад і розділіть її на кількість сімей, що залишилися без годувальників! Питання є?! Сподіваюся немає, якщо з математики у вас все ок", - обурилася Січкар.

У коментарях також порівняли військовий парад з гей-парадом, "який також нікому не потрібен" і у відповідь на це депутат Шлапак якраз і вказала на те, що парад потрібен "хлопчикам, що не награлися у війнушки", але пізніше видалила свій коментар, але його встиг заскрініть її колега по Київраді Олег Симороз.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...