Не нещасний випадок: Трагічно загинув знаменитий німецький принц

Принц Карлос Патрік Годехард фон Гогенцоллерн помер після падіння з величезної висоти.

принц Карлос Патрік Годехард фон Гогенцоллерн

Трагедія сталася в німецькому Франкфурті, 25 лютого. 39-річний принц помер у результаті падіння з 21-го поверху, - повідомляє Royal Central, передають Патріоти України.

Принц загинув через два дні після того, як його на деякий час відпустили з в’язниці, куди він потрапив внаслідок шахрайства в 2014 році.

Відомо, що Карлос Патрік Годехард фон Гогенцоллерн помер від отриманих травм відразу після падіння. Його тіло знайшли біля готелю InterContinental. У поліції стверджують, що це, швидше за все, не був нещасний випадок. У правоохоронних органах поки що більше нічого не говорять з приводу цієї трагедії.

Принц народився в Мюнхені 4 грудня 1978 року. Він син князя Годехарда фон Гогенцоллерна і Хайде Хансен. Сім’я перебувала на німецькому престолі з 1871 року і до кінця Першої світової війни, коли в Німеччині встановився республіканський режим.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...