"Не ожив...": Мешканці окупованого півострова розчаровані Кримським мостом, - блогер

Продукти не стали дешевше, туристів немає...

Жителі анексованого Криму позитивно ставилися до будівництва Кримського моста, так як вважали, що він поліпшить економічну і соціальну ситуацію на півострові, але їх чекало розчарування. «Положительно люди реагировали, потому что верили, что этот мост улучшит ситуацию с материком: продукты станут дешевле, туристы поедут, в общем — Крым оживет. Причем он жил, потом начал чахнуть с 2014 года», – розповіла в інтерв'ю Oбозреватель кримський блогер Ілона Карачан, передають Патріоти України.

Але, за її словами, склалося не так, як того очікували кримчани. «Но вот смотрите, сегодня 22 мая — толп туристов нет, скажу больше, мы были 18 мая в Симеизе (курортный посёлок в Ялтинском регионе Крыма, – Ред.), их там тоже нет. Так вышло, что я была в Симеизе в 2014 и 2018 годах в одно и то же время. Так вот, в 2014 году Симеизская набережная работает, людей нет, но они работают, то есть у них была какая-то надежда на работу. А в 2018 году ты спускаешься на эту чудесную набережную, а там ни открыто ни одно кафе, и это 18 мая», – каже Ілона.

Як зазначила кримчанка, туристичний бізнес розоряється, а власники готелів масово продають нерухомість. «Они выезжают, стало много продаж, то есть, если раньше какую-нибудь гостиницу или мини-гостиницу около моря купить было не возможно, или надо было платить какие-то заоблачные миллионы долларов, то теперь ты на каждом шагу видишь — «продам» и «сдам в аренду». То есть очень сильно все изменилось — недвижимость просела», — розповіла блогер.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...