Не планує окупувати всю Україну: Волкер розкрив підступний задум Кремля (відео)

Спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер заявляє, що мета Росії після окупації Криму і частини Донбасу - дестабілізація всієї країни.

Курт Волкер

Напередодні зустрічі з Владиславом Сурковим Волкер дав інтерв'ю Жанні Нємцовій. Інтерв'ю Deutsche Welle опубліковано 24 січня, передають Патріоти України.

«Ви знаєте, все впирається в семантику, в те, як люди трактують певні поняття. Я не вірю в те, що у Росії є наміри окупувати всю територію України військовим шляхом. Я не думаю, що її мета полягає в цьому», - відповів Волкер на питання, чому конфлікт на сході України ніхто не хоче визнавати війною.

«Тим не менше, Росія залучена безпосередньо. Спочатку вона окупувала Крим і оголосила про його анексії, а потім увійшла туди і ввела свої уповноважені сили, а також окупувала частину Східної України. Ось що вона насправді робить. Але я думаю, що вона переслідує, скоріше, політичні цілі: дестабілізувати країну, впливати на політику Києва і спробувати вбити клин між Україною і Заходом. Я не думаю, що це працює, але я думаю, що причина напруженості частково була і в цьому», - вважає Волкер.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...