Не пожаліла дітей подруги та свого власного похресника: Шокуючі мотиви вбивства багатодітної матері під Києвом

Вбивство 42-річної Лілії Гордєєвій біля дитячого садка в Фастові ймовірно замовила її кума і партнер по бізнесу.

Лілія Гордєєва з чоловіком

Про це після участі в програмі "Стосується кожного" написала в своєму Facebook юрист-кримінолог Ганна Маляр, передають Патріоти України.

"Кума замовила за 12 000 доларів вбивство партнерки по бізнесу і мами трьох дітей. Така версія адвоката і старшого сина загиблої. Вже затримана підозрювана ...Да, це жінка. Слідство триває", - написала вона про гучне вбивство в Київській області.

куми і бізнес-партнери Гордєєвої сім'я Домосенків

Відзначається, що сім'ї судилися 4 роки. "Це справжній трилер в житті. Люди судилися за цей бізнес 4 роки. Бізнес не такий вже і великий - автомийка. Поки вони його ділили - 2 трупи. Чоловіка вбитої жінки отруїли, а слідчий, яка цей злочин розслідувала, пішла в кращий світ насильницькою смертю. Так і не до розслідувавши отруєння. Спільний бізнес найчастіше стає причиною розбрату, але щоб так ... Сім'ї були кумами ..." - розповіла кримінолог.

Відзначимо, що Любов Хоменко, мати вбитої Лілії Гордєєвій, також підозрює в злочині сім'ю партнерів по бізнесу Домосенко.

"Це не люди, це - нелюди... Після смерті чоловіка не пускали на автомийку, говорили - ти тут ніхто, ти знаєш який у нас дах. Останні роки вона судилася з партнерами. 7 числа було судове засідання, на якому був присутній адвокат. Чоловік Алли Домосенко - хресний внучки Софії", - розповіла жінка.

Аллу Домосенко і її сина Івана затримали за підозрою у вбивстві. Однак подруга сім'ї вважає, що це неправда і стверджує, що чоловіка Алли Домосенко так само підстрелили на цій же мийці через що він 8 років прикутий до ліжка.

У той же час подруга вбитої стверджує, що Алла Домосенко і її чоловік займалися махінаціями і були замішані в отруєнні чоловіка Лілії Гордєєвої.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...