"Не пробачу!": Дівчина, що вижила в кривавій ДТП в Харкові, зробила нову заяву

Постраждала в страшній аварії в Харкові Оксана Евтєєва (Берченко), яка втратила чоловіка і сестру в результаті ДТП, зробила нову заяву.

Оксана Евтєєва (Берченко)

"Коли знесла нас машина, я бачила. Я не знаю, як вдалося вижити мені. Я думала, мені треба потерпіти дві-три тижні і прийдуть люди, яких я найбільше люблю. Я до сих пір чекаю, що вони прийдуть. Я до сих пір думаю, що могла зробити, щоб цього не сталося. Я розумію, що я не винна. Але мені здається, що я могла щось зробити: не могла йти на перехрестя, ми могли попити кави в якомусь іншому місці", - каже потерпіла, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Зараз дівчина докладає максимум зусиль, щоб навчитися ходити. "Погано сплю, ниє нога, такий тупий ниючий біль. У 3-4 години прокидаюся, перевертаюся і далі не можу заснути", - поділилася Оксана.

За словами Євтєєвої, Зайцева їхала на великій швидкості заради розваги. Постраждала дуже хоче, щоб винні отримали максимальний термін покарання. "Зайцева їхала заради розваги, вона перевищувала швидкість. А Дронов ... дуже часто роблять водії, коли їдуть на жовтий. Я хочу, щоб ці люди отримали максимальне покарання. Пробачити я не готова і не думаю, що буду готова через час. Це не те, що варто прощати, щоб і іншим не кортіло", - зазначила постраждала в аварії.

Днями дівчині на рік дали другу групу інвалідності. На цьому тижні її виписали додому до весни. На даний час головне завдання Оксани - розробляти ногу в спортзалі і багато плавати. Зараз кожен крок дівчині дається з великими труднощами. У той же час до кінця судового процесу їй все ж доведеться прийти до суду, щоб дати свідчення. Після того, як дівчина повністю одужає, її чекає пластика на обличчі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...