"Не путай х*р с пальцем, рогулиха!": Нардеп і журналістка "подискутували" на тему української мови

Народний депутат України з фракції Опозиційного блоку Михайло Добкін розкритикував українську журналістку Яніну Соколову за її мову.

На думку нардепа, ведуча вжила польські слова замість українських, передають Патріоти України.

Своє грубе зауваження він залишив у коментарях: "Не надо путать х*р с пальцем. Польские и иные чужеродные слова не впихивай в рідну мову, рогулиха", — написав він.

Яніна у відповідь опублікувала фото з піднятим догори середнім пальцем. "Не знаю як ви, а я рада, що такі поважні люди, як Михайло Добкін дивляться наш "Вечір з Яніною Соколовою". Бо з ким би я ще подискутувала на тему слів іноземного походження, як не зі знаменитим філологом Добкіним", — із сарказмом відповіла Соколова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...