"Не скрепный климат и кривизна земли": Мережу насмішили виправдання окупантів за погані дороги в Криму

У Севастополі в окупованому Криму водії скаржаться на жахливий стан доріг. І так лякаюча велика кількість ям зростає після кожного дощу або снігу.

Провалля на дорогах помічені у всіх районах міста. Автомобілісти емоційно називають дороги «апокаліпсисом» і порівнюють ями з воронками від розривів боєприпасів, передають Патріоти України.
«У нас в городе ведутся боевые действия?» - іронізують севастопольці.
Розуміючи справедливість скарг, окупаційна адміністрація Севастополя спробувала звалити провину на погану погоду і невідповідний клімат.Виправдання чиновників розсмішили користувачів соцмереж.

«Расскажите им про существование бетона, пожалуйста!» - просять коментатори.

«Объяснять качество дорог спецификой климата можно было лет 20 назад. Сейчас это просто смешно. Бетонку правильно заливаешь и все ок», - справедливо зауважують учасники дискусії.
«Опять же, кривизна Земли», - пропонують користувачі чиновникам нову «відмазку».

Також в соцмережах відзначають, що до анексії Криму клімат чомусь дозволяв будувати дороги, а після окупації різко став «несприятливим».
скрин

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...