"Не скрепный климат и кривизна земли": Мережу насмішили виправдання окупантів за погані дороги в Криму

У Севастополі в окупованому Криму водії скаржаться на жахливий стан доріг. І так лякаюча велика кількість ям зростає після кожного дощу або снігу.

Провалля на дорогах помічені у всіх районах міста. Автомобілісти емоційно називають дороги «апокаліпсисом» і порівнюють ями з воронками від розривів боєприпасів, передають Патріоти України.
«У нас в городе ведутся боевые действия?» - іронізують севастопольці.
Розуміючи справедливість скарг, окупаційна адміністрація Севастополя спробувала звалити провину на погану погоду і невідповідний клімат.Виправдання чиновників розсмішили користувачів соцмереж.

«Расскажите им про существование бетона, пожалуйста!» - просять коментатори.

«Объяснять качество дорог спецификой климата можно было лет 20 назад. Сейчас это просто смешно. Бетонку правильно заливаешь и все ок», - справедливо зауважують учасники дискусії.
«Опять же, кривизна Земли», - пропонують користувачі чиновникам нову «відмазку».

Також в соцмережах відзначають, що до анексії Криму клімат чомусь дозволяв будувати дороги, а після окупації різко став «несприятливим».
скрин

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...