"Не слухався": Батько жорстоко забив на смерть свого 7-річного сина

У 2015 році батько хлопчика вже був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй дочці.

На Харківщині раніше судимий чоловік вдарив свого 7-річного сина по голові через те, що той його не слухався. У результаті хлопчик помер. Про це інформує прес-служба обласної поліції, передають Патріоти України.

Тіло дитини було виявлено 1 березня в смт Шевченкове, на обличчі малолітнього були тілесні ушкодження.

Як з'ясували правоохоронці, хлопчик жив разом із 28-річною матір'ю, 35-річним батьком та 8-річною сестрою. Сім'я перебуває на обліку в службі у справах сім'ї та молоді Шевченківської районної державної адміністрації.

"У ході досудового розслідування встановлено, що 24 лютого сім'я знаходилися вдома. Діти не слухалися. Батько накричав на сина, а потім розсердився і вдарив рукою по потилиці. Від удару хлопчик впав і вдарився головою об залізну стійку ліжка, яке перебувало в дитячій кімнаті", — сказано в повідомленні.

Поліцейські зазначають, що після цього він почав погано ходити, майже весь час лежав на ліжку і скаржився на головний біль. 1 березня дитині стало погано, він почав задихатися та втратив свідомість. Батьки викликали швидку медичну допомогу, раніше до лікарів не зверталися.Відомо, що у 2015 році батько хлопчика був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй дочці.

Чоловікові вручено підозру в скоєнні злочину, передбаченого п. 2, ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Його затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Згідно із санкцією інкримінованої йому статті, батькові вбитого загрожує довічне ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...