"Не сподобалось зауваження": Водій столичної маршрутки побив битою пасажира (відео)

Неадекватний водій голосно говорив, а потім і взагалі почав приставати до молодої дівчини, яка навіть відмовилась їхати в маршрутці.

У Києві водієві маршрутки №301 не сподобалося зауваження пасажира, жителя Вінниці Юрія Кирилюка і він вирішив покарати його за допомогою бити, - передають Патріоти України з посиланням на "Вінниця.info".

Постраждалий пасажир розповів, що сів у маршрутку на кінцевій зупинці і відразу звернув увагу на водія. Той голосно говорив, а потім і взагалі почав приставати до молодої дівчини, вона навіть відмовилась їхати в маршрутці через неадекватного водія. Вінничанин зазначив, що поведінка чоловіка не змінилась і після того, як маршрутка почала їхати.

"Я викликав поліцію і, між іншим, запитав у водія, чи він адекватний? І у відповідь почув, щоб я йшов геть з салону, а якщо буду ще щось говорити, то отримаю битою по голові. Слово за слово, і водій перейшов до дії. Бита в нього лежала просто біля лобового скла", - розповів Юрій Кирилюк.

Водій витягнув його із салону і побив на очах у перехожих та інших пасажирів. Внаслідок цього Кирилюк отримав багато травм з лівої частини тіла.

"Вискочив з салону і накинувся на мене. Слава Богу, переломів немає, але багато ударів по лівій стороні тіла. Він також розбив мій телефон, коли я спробував зняти на відео його машину з номерами", – додав вінничанин.

На короткому відео можна побачити, як водій хапає биту і виходить з маршрутки.

На місце інциденту викликали правоохоронців, постраждалий написав заяву і зняв побої. Проти водія маршрутки порушили кримінальну справу, його чекає суд.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...