"Не таблетки, а справжня крейда": У Луганську шоковані ліками з РФ

Є аптеки в окупованому Луганську, де можна знайти ліки українського виробництва.

Місцеві жителі в тимчасово окупованому Луганську скаржаться на якість ліків російського виробництва, передають Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

"Це не таблетки, а справжня крейда, жодного ефекту не дають, ціни на них в два-три рази вищі, ніж в Україні", - зазначила лучанка Марина, ім'я якої змінено в цілях безпеки. За її словами, серед її знайомих збільшилася кількість тих, хто захворів на ГРВІ та грип за останній тиждень.

"У чоловіка була висока температура, нічого з таблеток жарознижувальних не збивало, довелося викликати швидку, в лікарні поставили крапельниці, тільки тоді йому стало ліпше", - уточнила вона. Інший співрозмовник наголосив, що, є аптеки, де можна знайти ліки українського виробництва. "Але вони дорожчі в рази. Наприклад, імунофлазід в Україні можна купити в середньому за 200 грн, тут його перепродують за 1500 рублів (близько 750 грн, - ред.). Так вони на нас заробляють", - сказав луганчанин Сергій.

Багато хто намагається купувати ліки українського виробництва в Станиці Луганській. "Хтось сам йде, хтось просить родичів. З чеками наші (українські прикордонники, - ред.) пропускають, нічого не забирають, там немає проблем", - уточнив Сергій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...