Не те, що на Росії: Савченко поскаржилась на нелюдські умови утримання, омбудсмен стверджує, що все нормально

Співробітники секретаріату уповноваженого Верховної Ради з прав людини перевірили дотримання прав і свобод, а також вислухали скарги народного депутата України Надії Савченко, яку звинувачують в підготовці кривавих терактів в урядовому кварталі Києва.

Про це повідомляє прес-служба омбудсмена, передають Патріоти України.

У повідомленні наголошується, що "Надія Савченко висловила співробітникам секретаріату уповноваженого зауваження про здійснення відеоспостереження і тонованих вікнах в камері".

Зауваження Савченко перевірили, висновків про грубі порушення прав і свобод представники уповноваженого з прав людини не виявили.

Крім того, за словами прес-служби, Савченко оголосила голодування, останній раз вона приймала їжу ввечері 23 березня. На даний момент, скарг на здоров'я з її боку немає. Її прохання про гарячу воду, душ задоволене.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...