Не тільки ЗСУ: У "столицю" закарпатських угорців готуються перекинути підрозділ Нацгвардії

Раніше повідомлялось про розквартирування у Береговому батальйону 128-ї бригади ЗСУ.

Міський голова міста Берегове на Закарпатті Золтан Бабяк на своїй сторінці в Facebook повідомив, що у місті розглядається розміщення підрозділу Національної Гвардії України чисельність до роти, передають Патріоти України.

За його словами, Національна гвардія, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ, у разі розміщення свого підрозділу допомагатиме правоохоронним органам, передусім Національній поліції, виконувати завдання із забезпечення та охорони правопорядку в Берегівському районі.

Раніше в Береговому був розташований 315-й гвардійський механізований ордена Богдана Хмельницького полк, що входив до складу 128-ї механізованої дивізії Збройних сил України. В ході реформування дивізії у бригаду в 2003 році 315-й механізований полк розформували, а майно передали на баланс міської ради. Більшість будівель нині знаходиться в аварійному стані. Крім того, частина землі була продана приватним власникам.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...