Не вага головне в спорті: Престижний The Ring визнав українця Ломаченка найкращим боксером року

За рік український боксер провів три бої. В цілому на рахунку Ломаченко 10 перемог, з них 8 дострокових, і 1 поразка.

Василь Ломаченко

Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко визнаний найкращим боксером 2017 року за версією американського журналу The Ring, передають Патріоти України.

Відзначається, що за всю історію премії (за 89 років) Ломаченко перший, кому вдалося її отримати з такою невеликою кількістю боїв за плечима. На рахунку українця 10 перемог, з них 8 дострокових, і 1 поразка.

У 2013 році український боксер тільки після одного бою проти Хосе Раміреса був обраний в якості "Перспективи року", нагадують в статті The Ring. Вже через вісім місяців він виграв свій перший титул чемпіона світу. Цього року Ломаченко провів найбільшу в порівнянні з іншими чемпіонами кількість боїв - на ринг український боксер вийшов тричі.

Крім того, Ломаченко став кращим боксером світу за версією американського телеканалу HBO.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...