Не вміють грати чесно: "У Росії немає гарантії перемоги, але є кримінально створені високі шанси на неї", - Ейдман

Влада РФ зробить усе можливе для забезпечення перемоги російської збірної в матчі з Хорватією на чвертьфіналі чемпіонату світу з футболу.

Ігор Ейдман

Таку думку російський соціолог і політолог Ігор Ейдман висловив у Facebook, передають Патріоти України.

"Я не дуже вірю в договірні ігри на такому рівні (із Єгиптом якимось, ну ще туди-сюди, але не з Іспанією чи Хорватією). Думаю, російська влада працює тонше. Можливе застосування допінгу, підкуп суддів та окремих гравців, легке отруєння і спеціально підібрана шкідлива "дієта" для конкурентів на тренувальних базах. Загалом, щось таке", – написав він.

Соціолог зазначив, що російські чиновники і чекісти, "які рулять у країні", не вміють грати чесно. "У Росії немає абсолютної гарантії перемоги, але, дуже ймовірно, є кримінально створені високі шанси на неї. Адже могли й іспанцям програти, якби крім дуже ймовірного шахраювання, не допомогли везіння і воротар. Можуть програти і хорватам. Але якісь дуже серйозні кримінальні переваги російській збірній, імовірно, вже створено", – підсумував Ейдман.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...