"Не всіх згадали": У РФ влаштували істерику через "Кремлівську доповідь" США

Голова правління "Роснано" Анатолій Чубайс і глава ради фонду "Центр стратегічних розробок", екс-міністр фінансів Росії Олексій Кудрін не ввійшли в так званий кремлівський список США.

Цей факт викликав подив у журналіста кремлівського пулу Дмитра Смірнова. "Відсутність в американському списку Чубайса і Кудріна - це якесь страшне палєво Держдепу", - написав він у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Лента.ру" в своїй статті про "кремлівську доповіді" пише, що в списку не виявилося голови Рахункової палати Тетяни Голікової і голови Банку Росії Ельвіри Набіулліної.

"Відсутність даних персон в документі не пояснюється. При цьому в списку є опальний російський бізнесмен Юрій Шефлер, який судиться з державним підприємством "Союзплодоімпорт" за бренд горілки "Столична". На Шефлера в Росії заведено кримінальну справу, він оголошений у федеральний розшук і навіть значився в базі даних розшукуваних Росією по лінії Інтерполу, бізнесмен не був в Росії з 2002 року", - зазначили журналісти.

Довідка: "Кремлівська доповідь" не є санкційний списком, а носить лише рекомендаційний характер. Ці матеріали, як очікується, стануть основою для прийняття рішень Вашингтоном про нові санкції як проти фізичних осіб, так і компаній енергетичного, оборонного та фінансового секторів, а також спецслужб Росії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...