"Не встигла підготувати документ": Оголошення повного тексту рішення по Саакашвілі перенесли

Оголошення повного тексту рішення судді Лариси Цокол по справі лідера "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі, заплановане на 9 ранку 14 грудня, перенесли у зв’язку з тим, що суддя не встигла підготувати документ.

Про це повідомив адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький під Печерським райсудом Києва, передають Патріоти України.

"Ми щойно почули від секретаря судді Цокол про те, що процедурно і технічно повний тест ще не готовий. Суддя вибачається, але вона у зв’язку з завантаженням по інших справах та у зв’язку зі складністю цієї справи на 9 годину вона просто не встигла", - сказав захисник екс-президента Грузії.

Він прогнозує, що текст рішення зачитають на наступному тижні.

"Тому оголошення буде в інший день. Коли саме, ми обов’язково отримаємо цю інформацію від судді. Я думаю, що це скоріше за все буде на наступному тижні", - сказав Чорнолуцький.

Він також назвав "зрозумілим і логічним" намір прокуратури оскаржувати рішення судді Цокол.

"Це зрозуміло і логічно. І це право сторони оскаржувати в апеляційній інстанції. Тому ми готуємось, ми впевнені в своїх доказах, обґрунтуваннях і силах, тому нормально цю інформацію від генпрокурора сприймаємо", - сказав адвокат.

Він додав, що з точки зору процедури, перенесення оголошення повного тексту рішення позначиться на апеляції ГПУ.

"З точки зору змістовної і процедурної, це вплине на подачу апеляції, бо апеляція має подаватися у встановлені строки і спиратися на доводи у рішення судді", - підсумував Чорнолуцький.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...