Не вийшло з Трампом, спробував з Трампшою: На саміті G20 Путін повеселив світ "чіплянням під столом'' до Меланії (фотофакт)

Користувачів повеселив загальний знімок американського президента Дональда Трампа і його дружини Меланії поруч з лідером РФ Володимиром Путіним за столом на саміті G20 в Аргентині.

На фото, яке опублікував в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, видно, що Трамп сидів абсолютно відсторонено, тоді, як погляд його дружини нібито був спрямований прямо на російського президента, передають Патріоти України.

"Дональд, Меланія і Володимир на вечері в Буенос-Айресі: Коли ти не дивишся на Путіна і від цього програєш двічі", – підписав кореспондент.

Пост викликав бурхливу реакцію в мережі. "Подивився, не подивився. Може він під столом ногою його чіпав", "Ох, забере Вовка Меланію. Серцем відчуваю, забере", "Путін спокусник", "Він не любить тебе анітрохи. У нього таких, скільки хочеш", – подумав Дональд ", – зіронізували в коментарях.

Проте багато користувачів тут же відчули підступ, адже місце Путіна знаходилося через кілька крісел від Меланії Трамп. "Насправді, вона з китайцем Сі, що сидить поруч, спілкувалася", – написали вони, показавши підтверджуючі знімки з іншого ракурсу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...