"Не витримав потоку туристів": У мережі жорстко висміяли падіння прольоту залізничної частини Керченського мосту (фото)

4 жовтня стало відомо, що на скандальному Кримському мосту, який з'єднує анексований півострів і материкову Російську Федерацію, завалився проліт залізничної частини.

Блогер RoksolanaToday & Крим в своєму Twitter опублікував відповідні знімки «катастрофи», з сарказмом зазначивши, що в грудні наступного року було заплановано відкриття руху поїздів по залізничній частині моста, передають Патріоти України.

«Сьогодні, 3 жовтня, в Криму впав проліт Кримського моста. Частина конструкції виявилася в морі. Відкриття руху поїздів по залізничній частині мосту заплановано на грудень 2019 року», - написав блогер.Відзначимо, під даним постом почали залишати свої думки і коментарі з цього приводу користувачі мережі. Багато висміяли ситуацію з Кримським мостом, зазначивши, що ганьба для російської влади. «Визитку Яроша нашли?», «Он утонул», «Блин, совершенно искренне ждал подвох, преувеличение или фейк на столь острую тему. Но, судя по всему, это реально пролёт навернулся. Позорище», «Да там ходить опасно будет - не то что ездить!», «Это еще зима не началась», «Не выдержал потока туристов, немудрено», «Все будет хорошо, не радуйтесь. Не ошибается тот, кто ничего не делает. Россия», «Жаль, что упал. Жаль, что до открытия, а не с груженным составом каких-нибудь танков. С*ка... Какой шанс пр*срали», «На века, по-российски...», «Это закономерно», «Экономят на синей изоленте, свинособаки», «Рукож*пи» - написали коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...