"Не зліться на мене...": Український режисер написав нового листа з-за грат

Український режисер Олег Сенцов, якого незаконно утримують у російській колонії в Лабитнангі, написав нового листа із в’язниці. Бранець Кремля зазначив, що отримує багато листів, проте все одно перебуває у повному інформаційному вакуумі.

Бранець Кремля зазначив, що отримує багато листів, проте все одно перебуває у повному інформаційному вакуумі. Про це на своїй сторінці у Facebook написала координаторка об’єднання "Жінки Євразії" Тетяна Щур, передають Патріоти України.

За словами активістки, Сенцов написав листа ще 17 вересня. Він складається із двох частин. У першій режисер дає конкретні вказівки колегам щодо постановки фільму за своєю п’єсою "Номери".

"Інша частина…Про здоров’я взагалі не пише. В основному пише про те, що йому не вистачає конкретної інформації", – зазначає Щур.

Сенцов пише, що йому не вистачає не "охів та ахів", які він отримує в 90 відсотках листів, а конкретної інформації про події, які відбуваються в світі навколо українських ув’язнених у російських тюрмах та навколо цілей його голодування.

"Він перебуває у повному інформаційному вакуумі. Телевізор, і той зломався. Тому він не може споглядати навіть, "як Росія мирить Сирію". Закінчилась підписка і на "Нову газету", – розповідає про лист Сенцова активістка.

Також український режисер написав про листи, які отримує від різних людей та попросив вибачити його, якщо він здався комусь занадто різким. "Я отримую достатньо листів, переважно – 10 – 15 на тиждень. Це в основному схоже на якийсь стогін від одноманітного флешмобу, в тому числі й зарубіжного. Не зліться на мене, якщо я занадто різкий. З собою я ще більш жорстокий, повірте. Просто без такого підходу і конкретних цілей не буде, і результатів, а я звик робити все добре… Я звик перемагати", – процитувала Сенцова російська активістка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...