"Не знаю, чи є такий полковник": У Путіна безглуздо прокоментували викриття Чепіги-Боширова

За інформацією The Insider і Bellingcat, Анатолій Чепіга - це справжнє ім'я Руслана Боширова, якого Великобританія разом з Олександром Петровим звинуватила в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що йому нічого невідомо про полковника Анатолія Чепігу (він же так званий Руслан Боширов), підозрюваного в отруєнні в Солсбері, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Пєсков одночасно порекомендував з питаннями про Чепігу звертатися в Міноборони. При цьому прес-секретар російського президента заявив, що інформація The Insider і Bellingcat про те, що Чепіга був удостоєний звання Герой Росії, буде перевірена.

Пєсков також назвав розслідування Insider і Bellingcat "неформальним", додавши, що невідомо - "наскільки воно відповідає дійсності і чи відповідає".

"Ті дані, якими ми оперуємо, - це те, що було сказано президентом, а потім сказано самими громадянами Росії", - сказав він.

Нагадаємо, за інформацією The Insider і Bellingcat, Анатолій Чепіга - це справжнє ім'я Руслана Боширова, якого Великобританія разом з Олександром Петровим звинуватила в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...