Незважаючи на всі потуги Москви: В Європі прийняли історичне рішення щодо вступу в НАТО ще однієї країни

Процес ратифікації НАТО зазвичай займає близько року, і США очікують, що Північна Македонія офіційно вступить до Альянсу в 2020 році.

Парламент Греції в п'ятницю, 8 лютого, ратифікував протокол про вступ Північної Македонії в НАТО, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

Повідомляється, що за відповідне рішення проголосували 153 депутати. "Я відчуваю, що ми виконали свій патріотичний обов'язок ... Ми зробили те, що повинні були", - заявив після голосування прем'єр-міністр Греції Алексіс Ципрас.

Тепер, відповідно до правил НАТО, членство в ньому Македонії має бути схвалено кожною державою-членом. "Процес ратифікації НАТО зазвичай займає близько року, і США очікують, що Північна Македонія офіційно вступить до Альянсу в 2020 році", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...