Про це на своїй сторінці у Facebook пише Виконуюча обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, передають Патріоти України.
Супрун переконана, що антибіотики, які вживала тварина, уже знищуються при термічній обробці. Проте небезпечними тут є не вони, а стійкі бактерії, які не є вразливими до антибіотиків. Тому важко вилікуватися від хвороб, які вони провокують.
Щоб вберегтися від харчових інфекцій, необхідно готувати м'ясо до повної готовності. Мити руки потрібно після контакту з сирим м’ясом. Також варто ретельно мити кухонне приладдя.
Не зберігайте поруч з сирим м’ясом, рибою та яйцями інші продукти. Для продуктів, які ви їжте сирими, а також для м’яса та риби використовуйте різні дошки.
Супрун порадила протягом двох годин після приготування їжі охолоджувати до +4 градусів, у літній період – до однієї години.
Після того, як ви контактували із тваринами, вольєрами тварин і птахів або їх фекаліями, обов’язково ретельно мийте руки. Окрім цього, про випадки інфекцій необхідно повідомляли особистому лікарю.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...