Небезпечний відпочинок в аквапарку: Одеситка в лікарні, адміністрація перекладає провину на постраждалу

Одеситка Марина, яка вирішила спуститися з водної гірки в аквапарку "Одеса", потрапила після цього в лікарню з моторошними травмами.

Про це постраждала написала у себе в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Вона розповіла, що інцидент стався 8 червня. "Був слабкий напір води, і після другої бочки нас потік не зміг проштовхнути в трубу, і ми залишилися дрейфувати. Нас перекинуло в трубу задом наперед і ми полетіли спиною незрозуміло куди. Я вдарилася головою і плечем. Потім ми вилетіли з бочки окремо від шлюпки. Результат: струс, перелом ключиці зі зміщенням і відлетівший осколок і порвані зв'язки. Поліцію ніхто не викликав. Мене мовчки посадили в карету швидкої допомоги і прикривали як могли. Люди, це не жарти", - написала постраждала.

Пост дівчини викликав величезний ажіотаж у соцмережі. За кілька днів публікація набрала майже 8 тисяч лайків і масу коментарів.

Пізніше вона опублікувала на своїй сторінці скріншот із реакцією представника аквапарку "Одеса", який спробував перекласти провину на плечі самої постраждалої.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...