Нечувана щедрість і жага до "халяви": Китайський мільярдер побудував у подарунок рідному селу 258 розкішних вілл, які пересварили односельців (фото)

У кожному триповерховому будинку - п'ять спалень, дві вітальні, гараж і невеликий сад.

Як то кажуть, жодна добра справа не залишається безкарною. Це на своїй шкурі відчув китайський мільярдер, який витратив десятки мільйонів доларів на будівництво вілл для жителів рідного села. Але будинки так і стоять порожні, тому що жадібні люди не можуть домовитися, кому дістануться кілька вілл, а кому - по одній, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

П'ять років тому мільярдер Чень Шен (Chen Sheng) виділив 31,9 мільйона доларів на будівництво 258 розкішних вілл в своєму рідному селі. У кожному триповерховому будинку - п'ять спалень, дві вітальні, гараж і невеликий сад. На кожні кілька будинків облаштовані спортивні майданчики і навіть є сцена для різних заходів. Будівництво закінчилося ще в 2016 році, але будинки пустують.

На заваді стали людям не ціни на розкішне житло, адже вілли мільярдер надав їм безкоштовно, а звичайна людська жадібність. Згідно з переписом 2013 року, невелике село налічувала 190 сімей. Але в процесі будівництва в село приїхали нові мешканці. Тоді Чень Шен побудував ще 68 будинків, щоб усім вистачило. Це було великою помилкою.Як тільки було оголошено план будівництва, жителі села почали сваритися між собою, кому дістанеться житло. Деякі сім'ї заявили, що збираються завести багато дітей, тому їм потрібна друга вілла. Інші захотіли прибрати до рук кілька будинків на випадок, коли їхні діти заведуть свої сім'ї. А то де ж молодим жити? Тут же з'явилися колишні жителі села, які вже давно переїхали, але «раптово» вирішили повернутися, і заявили права на будинки.Як тільки Чень Шен з'являвся в селі, місцеві атакували його проханнями вирішити питання, скільки будинків кому дістанеться. Мільярдер був настільки розчарований поведінкою односельчан, що вже два роки в село взагалі не приїжджав. Тому вілли пустують, а місцеві жителі сваряться.
Крім будинків, Шен планував побудувати поряд з селом свиноферму і розбити сади, забезпечивши тим самим робочі місця. Річний дохід місцевих жителів склав би 32 тисячі доларів - немислимі гроші для китайських фермерів. Але всі ці плани обернулися крахом через жадібність.
им часом порожні будинки стали об'єктами вандалізму. Хулігани побили вікна, зіпсували обробку. А вілли старіють і вимагають ремонту.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...