Негідник не довго тішився після "подвигу": У харківській аптеці побили, згвалтували та пограбували дівчину-провізора

Під час відпрацювання міста Харкова поліцейські по «гарячих слідах» затримали ґвалтівника.

Особу зловмисника, причетного до скоєння тяжкого злочину, поліцейські Немишлянського відділу поліції встановили протягом двох годин. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області, передають Патріоти України.
Інформація про злочин надійшла в поліцію 25 січня близько 17:25. На місце події терміново вирушила слідчо-оперативна група Немишлянського відділу поліції міста Харкова. Поліцейські встановили, що ввечері невідомий чоловік зайшов в аптеку. Скориставшись відсутністю відвідувачів, він із застосуванням фізичного насильства затягнув дівчину-провізора в підсобне приміщення, завдав тілесних ушкоджень, згвалтував і заволодів її мобільним телефоном.
На розшук зловмисника по тривозі було піднято весь особовий склад територіального підрозділу поліції. Під час відпрацювання відеозаписів з камер відеоспостереження дільничний інспектор поліції впізнав в нападникові 45-річного жителя району, раніше судимого за скоєння пограбування. Поліцейські затримали зловмисника неподалік від місця проживання.
Слідчим управлінням ГУНП в Харківській області відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 152 (згвалтування) і ч.3 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення даних злочинів передбачає до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...