"Неймовірна": Пономарьов розповів фанам зворушливу історію (фото, відео)

У четвер, 13 вересня, естрадний український співак Олександр Пономарьов презентував у мережі новий кліп, в сюжеті якого розповів українцям зворушливу історію кохання.

Ролик, зйомки якого не пройшли без інцидентів, артист опублікував на офіційному YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Як розповів співак, в основу сюжету лягла історія про кохання, як про найпрекрасніше, що може подарувати людині життя. Разом із режисером Владом Разіховським артист вирішив показати, що якщо чоловік любить жінку, для нього немає нічого неможливого, і складна особливість дівчини - в цьому випадку нездатність говорити - не перешкода.

"Кліп "Неймовірна" розповідає про те, що людське щастя доступне всім. Любов - чудо, здатність любити - талант. У цій історії чоловік любить жінку, і для нього немає нічого неможливого, а складну особливість дівчини він сприймає як звичайне життя. Таким і повинен бути справжній чоловік", - наголосив Пономарьов.

Режисером уже третього поспіль кліпу Олександра Пономарьова став Влад Разіховський. Отримавши пропозиції попрацювати знову, він виділив найбільш важливі аспекти сюжету.

"Мені, як режисеру, хотілося показати ту силу чоловічої любові, яку Олександр вклав у пісню. Я зняв багато кліпів, але ця робота вже з перших кадрів почала пробирати мене до мурашок", - зізнався режисер.

Кліп команда артиста знімала на мальовничих локаціях Португалії. Головну героїню зіграла українська співачка Іва Холодова, вона вже виступала автором закадрового тексту в попередньому кліпі артиста до пісні "Полонений", і тепер стала автором закадрового тексту та співавтором ідеї кліпу для пісні "Неймовірна".

"Коли ми знімали сцену на березі океану в Португалії Олександр дав таку емоцію, що у мене закралася думка, ніби десь є ця "неймовірна", але це особисто моя думка", - також згадав Разіховський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...