Неймовірні! - ТОП-5 українських красунь, які працюють у патрульній поліції (фото)

4 липня - День Національної поліції України. Близько третини працівників її патрульного підрозділу - жінки. З ними фотографуються, їх роблять зірками соцмереж і скаржаться на їхні навички водіння.

Журналісти зробили підбірку красунь, які спробували на собі небезпечну роботу в поліції, передають Патріоти України.

1. Вікторія Щелко, 29 років

Киянка Вікторія Щелко торік була першою українкою, що брала участь у конкурсі краси Miss Top of the World Plus Size. Вона виборола титул Best Shape-world.

Вікторія має п'ять вищих освіт: юридичну, психологічну, педагогічну, філологічну і з менеджменту та фінансів. Жінка розповіла, що фігуру звичної моделі втратила після народження доньки. Спершу відчайдушно намагалася схуднути, а згодом зрозуміла, що варто полюбити себе такою, яка є.

Ще торік Щелко працювала у столичній поліції. Мала звання лейтенанта. Однак сьогодні вона є телеведучою і блогером.

2. Людмила Мілевич, 30 років

Цю патрульну вважають найсексуальнішою поліцейською України. Вона не соромиться публікувати фото в бікіні та демонструвати спортивну фігуру в соцмережах. Носить дорогі речі та відпочиває у люксових закладах. Має чоловіка-бізнесмена і доньку 10-річну Алексу.

"Я маю вищу юридичну освіту - закінчила Міжрегіональну академію управління персоналом за спеціальністю "комерційне і трудове право". Я почала працювати ще під час навчання. У банківській сфері в юридичному відділі пропрацювала більше 5 років", - розповіла про Мілевич в одному з інтерв'ю.

Людмила веде власний відеоблог на YouTube. Там ділиться порадами щодо тренувань у тренажерному залі, розповідає про себе.

3. Валерія Волощук, 34 роки

Валерія стала відомою 2015-го після врятування лелеки на території столичного Експоцентру. Має юридичну освіту, працювала стюардесою, моделлю.

У Instagram Валерія часто ділилась селфі, знімками з фотосесій і робочими моментами. Однак сьогодні свої акаунти приховує. Судячи з останніх фото в Facebook, Волощук патрульну службу покинула.

4. Діана Лугова, 25 років

Діана родом із Черкаської області. Має звання кандидата в майстри спорту з боксу. 2015-го вона закінчила університет і отримала ступінь магістра права. Зараз працює патрульною у Києві.

5. Ірина Сауляк, 25 років

2013-го Ірина завоювала корону першої віце-міс Одеси. А через два роки після цього красуні заманулось стали патрульною.

Ірина здобула вищу освіту в Одеському національному економічному університеті. Тож тепер ці знання застосовує на практиці на підприємстві "Одеський морський торговий порт". Зі службою в поліції, видно, не склалось.

Джерело: Gazeta.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...