Неймовірні фото засніжених Карпат показали у мережі

​Висота снігового покриву в Карпатах подекуди сягає більше 100 сантиметрів.

Про це повідомляється на сторінці Сніголавинної ситуації в Карпатах у Facebook, передають Патріоти України.

Так, за станом на ранок середи, 26 грудня, така обстановка спостерігається в районі сніголавинного поста «Драгобрат». А температура повітря там нижче 10 градусів.

На сніголавинному посту «Пожежевський» температура повітря близько -8,1 °С, вітер північно-східний, пориви 10 м/с, хмарно, поземка. Висота снігового покриву становить 35-99 см, сніг хуртовинний, нестабільний. Лавинонебезпечно.

А на посту «Плай» тепліше - мінус 5,4 °С, вітер північно-східний 8 м/с, пориви 10 м/с, туман, сніг. Висота снігового покриву становить 17-73 см, сніжний покрив закріплений добре і стабільно.

За інформацією метеорологів, 26-27 січня у високогір'ї східної частини Закарпатської області зберігається значна сніголавинна небезпека (3 рівень). Можливе сходження лавин, як при низьких додаткових навантаженнях, так і окремих природних середніх і великих лавин.

27 грудня в горах західної і центральної частини Закарпатської області, у високогір'ї Івано-Франківської області, горах Львівської області очікується помірна сніголавинна небезпека.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...