Неймовірний подарунок для бійців ЗСУ зробили пенсіонери з Черкас (фото, відео)

Два десятки пенсіонерів зорганізувались ще на початку війни, і з тих пір чим тільки можуть допомагають захисникам.

Найстарша волонтерка 85-річна Лідія ШеремєтьєваУже чотири роки як два десятки волонтерів є помічниками українських військових. Волонтерка Марина Олексійчук зготувала вітамінну суміш для бійців ЗСУ. Всі продукти подрібнила та залила у туби. Жінка розповіла, що таких виготовили уже понад дві тисячі за час війни, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Серед волонтерів є також 85-річна Лідія Шеремєтьєва, жінка є найстаршою у бригаді, однак, попри вік, щоразу квапиться помагати. "Я і йду, бо у мене два сини, а мені дуже шкода тих діток. Хочеться дуже помогти, 85-й рік мені, а я зі задоволенням іду сюди", – пояснила волонтерка Лідія Шеремєтьєва.

Для військових волонтери також шиють подушки та ковдри. Шиють їх із клаптів тканини, що приносять небайдужі. За увесь час виготовили з півтисячі подушок та ще двісті ковдр.

Ковдри та подушки для українських бійців

З піснею волонтерська бригада сплела сітку розміром 8 на 6 метрів. Її також спакували у передачу.

Волонтерська бригада сплела сітку

Вже цього тижня святковий пакунок тішитиме бійців з 10 окремої гірсько-штурмової бригади. Наступного разу на замовлення військових волонтери ліпитимуть вареники.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...