"Нехай він ними вдавиться!": Ахеджакова запропонувала експерту Держдуми РФ позбавити її звання разом із Єфремовим

Народна артистка Росії Лія Ахеджакова прокоментувала ініціативу позбавити Михайла Єфремова звання Заслужений артист Росії.

Лія Ахеджакова

Народна артистка РФ Лія Ахеджакова в емоційній формі закликала члена експертної ради при Держдумі з розвитку інформаційного суспільства та ЗМІ Вадима Манукяна, який раніше запропонував позбавити Михайла Єфремова почесного звання "Заслужений артист Росії" за антиросійські висловлювання, не піаритися за чужий рахунок, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Звичайно, я підтримую Єфремова! Якщо і я Манукяну не угодна, то нехай і моє звання бере. Не він нам [звання] давав. Бач, суддя який знайшовся. Взагалі його слід судити за такі речі. Що б ось так піаритися за рахунок російських артистів. Це ж піар! Відібрати звання у Міши Єфремова і відразу стати знаменитим. Скотина!" - обурилася артистка.

Ахеджакова впевнена, що за ініціативою Манукяна не стоять реальні підстави. На її думку, такі дії є єдиним, що може допомогти експерту стати знаменитим на його посаді. "Це жахлива гидота. Навіть не хочу про це говорити. Давайте, забирайте у нас у всіх звання. Та нехай він ними вдавиться! Це єдине, чим він може прославитися. Піар дуже хороший. Відібрати звання у порядних людей, артистів! Хотілося б знати, яким чином він проліз у владу. Та й, та пішов він, як би не проліз. Бог із ним", - підсумувала Ахеджакова.

Зазначимо, сам Єфремов раніше заявив, що не звертає уваги на реакцію на його слова, коротко заявивши: "Мене це не цікавить. По барабану. До побачення".

На підтримку актора також виступив лідер рок-групи "Машина времени" Андрій Макаревич, який багато в чому поділяє політичні погляди Єфремова. Музикант розкритикував усю ситуацію, назвавши її "мишачою метушнею".

"Слухайте, мені так це набридло, все це така мишача метушня! - сказав Макаревич. - Досить вже про це, ну просто неможливо! Давайте не будемо вже поширювати це сміття, ну будь ласка, досить піарити цих [чортових] депутатів, ну досить!"

Зазначимо, бурхливу реакцію російських чиновників викликало інтерв'ю Єфремова київській радіостанції "Новое время", в якому він виголосив слова про "імперіалістичний морок" у Росії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...