"Нех*й шастать, колорады": Прикордонники не пустили в Україну фанатів "руського міра"

В Україну не пустили двох громадян Росії, які відмовилися знімати георгіївську стрічку з валізи.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив помічник глави ДПСУ Олег Слободян, передають Патріоти України.
Громадяни РФ, молоді чоловік і жінка, прибули до «Борисполя» з Мінська. «Прибули з приватною метою, мали достатньо коштів для перебування в Україні і зворотні квитки. Але на багажі туристів були прикріплені георгіївські стрічки, які заборонені в Україні», - розповів Слободян.
Прикордонники попросили росіян зняти з валізи заборонену в Україні символіку, на що вони відповіли відмовою. У зв'язку з цим прикордонники відмовили даним особам в перетині кордону і зворотним рейсом іноземці повернулися до Мінська.

«Шановні гості з РФ. Українці раді всім гостям країни, але кожен, хто планує відвідини іншої країни, повинен усвідомлювати, що він має поважати її громадян і виконувати її закони. В іншому випадку прикордонники змушені будуть відмовити вам у перетині державного кордону України», - сказав з цього приводу помічник глави ДПСУ.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...