"Неконтрольований хаос": "Президент і міністр явно переоцінили свій вплив і можливості", - нардеп про зіткнення в Черкасах і Києві

Президент України Петро Порошенко і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не могли не знати про розкрадання в "Укроборонпромі" і підготовці протестів через це в Києві і Черкасах.

Про це в Facebook написав нардеп Мустафа Найєм, передають Патріоти України.

За його словами, обидва політики прекрасно вміють прораховувати сценарії. Але в цьому випадку явно переоцінили свій вплив і можливості, підставивши і себе, і своїх підлеглих, і держава в цілому.

"Чи знав Арсен Аваков про підготовлювані акції Нацкорпуса в Києві і в Черкасах. Звичайно, знав. Це його робота. Так само як знало про це все керівництво Національної поліції. Знали, коли прийдуть, куди прийдуть і приблизно скільки людина. Всі все прекрасно знали і розуміли, але не знали, чим це може закінчитися і які будуть наслідки. Були впевнені, що хаос і протест можна контролювати", - упевнений політик.

Найєм також наголосив, що Порошенко знав, що його друг, партнер і підлеглий Олег Гладковський причетний до схем розкрадань в "Укроборонпрому". "Так само як знали про це в ГПУ і СБУ, про що не втомлюється повторювати Юрій Луценко. Знали, хто замішаний, звідки йде контрабанда і скільки осідає в кишенях. Але не думали, що про це напишуть журналісти, і це призведе до протестів. Були впевнені, що дерибан можна контролювати", - зазначив він.

"Прорахувалися. Буває. Ось тільки ціна цього "прорахунку" - ще один плювок в обличчя правоохоронним органам і ще один стусан країні і державі в цілому", - підсумував нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...