"Неля": Мережу підкорює кліп, присвячений екс-меру Слов'янська (відео)

За останні кілька днів інтернет-видання не зводять очей з екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, якій суд нещодавно змінив запобіжний захід і відпустив під домашній арешт.

Кожен крок Штепи потрапляє під приціл журналістів. Цитати Нелі з інтерв'ю телеканалам розходяться по ЗМІ як гарячі пиріжки. Але все це швидко приїдається читачам. Відомий блогер Богдан Процишин переспівав пісню Андрія Губіна «Ліза» і присвятив її Нелі Штепі, передають Патріоти України.

Процишин записав відеокліп, де використав відео з весілля Штепи. З перших кадрів відеокліпу дивиться усміхнена Неля, потім вона верхи на коні в весільній сукні, яке прикрашають підвіски в стилі Анни Австрійської. Процишин при цьому співає: «Побудь еще в СИЗО совсем немного Неля, ведь ты почти закончила рытье тоннеля».

Кадри супроводжують субтитри з текстом пісні. Автору досить вдало вдалося з'єднати в єдине ціле весільне відео із записами із залу суду, при цьому Богдан Процишин залишив співаючого Андрія Губіна для перебивок.

«Кому теперь кричать охрана будет: «Шнеля!»?».... «Страдания удел любого патриота, но ты уже ушла, и щелкнули ворота», – завершується пісня такими словами. Відеокліп за два дні подивилися понад 23 тисяч користувачів. Можна сказати, що автор кліпу зробив Нелі Штепі безкоштовну рекламу. На своїй офіційній сторінці в Фейсбук автор кліпу написав: «Вот вы думаете, что песня про политику, а песня – про любовь!».


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...