Нелюди! - На Запоріжчині колектори "вбили" дитину через борг батьків по кредиту

Колектори всіляких швидко-позик славляться агресивними методами "вибивання" грошей з клієнтів, у яких виникли проблеми з погашенням заборгованості. Методи їх часом виходять за будь-які межі.

У жахливу ситуацію потрапила багатодітна сім'я з села Вознесенка. За прострочення платежів колектори "поховали" їхню дитину, передають Патріоти України з посиланням на РІА Мелітополь.

Фото шестирічної Еліни з чорною стрічкою і інформацією про те, що дитину жорстоко вбили колектори, батько захворів на рак мозку, а мати загрузла в боргах, з невідомих акаунтів в соціальних мережах розіслали друзям і знайомим пари. На сім'ю обрушився шквал дзвінків (номера подружжя були вказані в фотоколажі) стурбованих знайомих. Сказати, що батьки були шоковані - нічого не сказати.

Вадим Іванов зізнається: недавно йому потрібні гроші на лікування. На щастя, ні про яку онкологію мова не йде. Разом з дружиною вони взяли позику у відділенні "Швидко гроші" в районі Центрального ринку в Мелітополі смішні за нинішніми мірками суми - 800 і 1000 гривень. Погасити заборгованість вчасно не змогли. Тут же на багатодітну пару (у подружжя три дочки віком 2, 5 і 6 років) посипалися погрози від колекторів.

"Спочатку мені дзвонили і погрожували, що поставлять на коліна мене і навіть мою бабусю, якщо я не поверну борг. А тепер нам цілий день дзвонять родичі, друзі та знайомі і з жахом запитують, чи дійсно померла наша старша дочка. Акаунти, з яких нашим близьким розсилають фотоколаж дикого змісту, не мають ніякої особистої інформації і реальних фото. Ми впевнені, що так з нас "вибивають" борг - в інформації, яку поширюють від імені невідомого всеукраїнського товариства, є навіть відкрита загроза, що "дитину жорстоко вбили колектори". Ми просто в шоці!", - каже Вадим.

Щоб захистити себе і дітей від загроз, подружня пара має намір звернутися в поліцію.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...