Немає серця: Під Вінницею осквернили могилу героя АТО (фото)

У селі Будків Вінницькій області невідомі поглумилися над могилами загиблого воїна АТО і батька жителя міста Хмільник.

Про це написав співробітник Хмільницького відділення поліції Олександр Рибак на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"03.09.2018 р. до чергової частини Хмільницького ВП надійшло повідомлення від громадянина Пятківського Сергія Анатолійовича, який повідомив про те, що в ніч на 03.09.18 року невідома особа, на кладовищі с. Будків Хмільницького району пошкодила пам'ятники ( шляхом нанесення фарби на монументи) П'ятківського Анатолія Михайловича та Муравського Сергія Сергійовича", - розповів Рибак.

"Поглумилися над пам'ятником мого батька, який спочиває вже 21-й рік, і над пам'ятником загиблого воїна-героя хмельничанина Сергія Муравського. Також поглумилися над прапором України", - уточнив на своїй сторінці користувач Сергій П'ятківський.Хмельницьке відділення поліції звертається до всіх небайдужих громадян, які володіють інформацією про обставини вчиненого злочину, допомогти в отриманні інформації для розкриття злочину і покарання винних. Телефон 2-20-02 або моб. тел. 096 904 76 64.


Джерело: РБК-Styler
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...